Další tuning na Sharka

V pátek mně dorazili poštou dvě nové věcičky pro Sharka, NiMH baterka a tuningové úchyty na tlumiče.

Původní plastové úchyty totiž byli od jedné havárie už trochu k zlosti. Jeden jsem záplatoval protišroubkem kvůli ulomené pacičce a navíc jsem na obou předních poztrácel originální malé šroubky, což jsem řešil náhradními, které bohužel měli plochou drážku a ne křížovou, takže manipulace s nimi taky nic moc a navíc byli stříbrné a ne pěkně černé :o )

Takže přihazuju nějaké ty fotky a říkám si, že splním to co už nějakou dobu slibuju klukům v práci a zítra Sharka vezmu opět na výlet do Prahy :-) . Baterku jsem totiž už taky stihl vyzkoušet skoro 40 minutovým poježděním po pokoji, i když mršce se na svou plnou kapacitu 1600mAh ještě nabíjet moc nechce – uvidíme po pár nabíjecich cyklech.

PS: Samozřejmě že úchyty mám dohromady všechny čtyři, ale zadní plasťáky jsou zatím v pohodě netknuté – ty přední trpí havárkama ale docela dost, však je to vidět i na těch detailech parohů a předních tlumičů.

Tagy: , ,

2 reakce na “Další tuning na Sharka”

  1. Daniel Srb ben Abraham napsal:

    Sákra, škoda že tam nebudu. Užijte si to.

  2. bigbart napsal:

    Dik snad jo, vylezlo sviticko ale ted se to nejak kaboni. Mam jen dve baterky, nabijecku jsem nebral, tak nejak kolem obeda pocitam ze zajezdime venku na tech dlazkach/dreve.

Zanechte svůj komentář