Po havárkách do kovu.

V pondělí to byla se Sharkem skvělá jízda, zkusili jsme si drifting i skoky.

Vzhledek k tomu, že v poledne začala padat jakási omrzlice a pak i pršelo tak jsme si na dřevěném ostrůvku v parčíku před firmou dobře zadriftovali. Zaskákali jsme si taky na schůdkách od fontány. Z ježdění fotky naneštěstí nemám, tak snad příště, kluci totiž přislíbili že přitáhnou své zrcadlovky.

Bohužel jeden z řidičů trefil neštastně čelně fontánu, první oprava – zaseklý motor a jak jsem později zjistil, byla to docela pěkná šleha, protože to vyrazilo a zkřivilo zadní kryt motoru, čehož jsem si nejdřív vůbec nevšiml a jezdili jsme vesele dál ;-) , dnes jsem tu plechovku dával alespoň hoďku do kupy, tak snad ještě chvíli vydrží než pořídím nový.

Na konci jízdy se bohužel podařílo trefit i zeď, což se stalo osudným pravé přední nápravě :-( . Ještě v práci jsem tedy naběhl opět do eshopu a objednal nové kameny kol, tentokrát už konečně kovové (dvě sady plasťáků jsem už ulámal) a taky nové poloosy. Všechno přišlo včera.

Fotky ukazují ulomenou nápravu (uštíplé jako vždy v kloubu), nové díly a také jak vypadají namontované na autě. Musím říct, že vypadají fakt robustně a jsou i dost cool.

Tagy:

Jedna reakce na “Po havárkách do kovu.”

  1. kvbik napsal:

    ten prvni bouraci ridic jsi byl ty :) , ten druhej ja (posli mi cislo uctu :) )))

Zanechte svůj komentář