Notebook už je doma

Po necelém měsici pokukovaní, přemýšlení, přemýlání a hlavně neustálem kecání o tom (kluci v práci už budou mít pokoj) jsem si dneska přinesl domů svýho novýho a zároveň prvního noťase. A to drobka Lenovo ThinkPad X201.

Tak zatím jen ve zkratce – zrovna zápasím s první instalací, dělám nějaký ty recover média a seznamuju se s Windows 7 (už na mě vykouklo pár věcí které defaultně vypínám) a doufám, že jsem na něco nezapomněl :)

Tagy:

2 reakce na “Notebook už je doma”

  1. Pechinka napsal:

    Lenovo X200 melo problem s audio vystupem v dokyne, kterej sumel, kdyz nebyl prehravan zvuk. Pouzivam audio vystup primo na notebooku, takze nevim jestli to uz opravili nejakym novym biosem ci ovladacema zvukovy karty. A pak jeste piskal procesor, coz se resilo nejak vypnutim uspornyho rezimu v biosu. A v XPckach se zobrazi ukazatel hlasitosti, kdyz ti nekdo posle zpravu na Skype. Neoprenovy pouzdro Thinkpad je zbytecne vysoky. Jinak spokojenost.

  2. bigbart napsal:

    Vzal jsem pouzdro Belkin na 12.1” s poutkem na rameno (vejde se tam akorat zdroj + nejaky lejstra). Zvukovy vystupy ozkousim ta X201 je krapet jina a s jinou deskou a procakem – X200 byly usporne Core 2 Duo SL, tahle X201 je Core i5 M540.
    Jeste si s tim musim pohrat zatim jsem na to mel tak 5h :o )

Zanechte svůj komentář