Ach ty český eshopy

Včera jsem tu vyplodil přání pořídit si TabletPC Lenovo. Ale ono to koukám nebude tak jednoduché. To na co jsem četl review a recenze není rozhodně to co se prodává po českých e-shopech. I když skoro všude X-dvoustovku mají, je to většinou různě taktovaná verze (často 1.86 i když je i 2.16GHz) s polovičkou RAMky (2GB vs 4GB) s menším diskem (250 vs 360GB ale někde maj jen 160tku) a zdá se že téměř vždy s 6-cell baterií místo 8-cell (někde bych tipoval i 4-cell). Navíc se ani neobtěžují napsat jestli jde o MultiTouch (pen + prsty), daylight (lepší viditelnost venku) nebo normální (pen only) verzi displeje. Koukám zase bude co koumat :-)

2 reakce na “Ach ty český eshopy”

  1. Obel napsal:

    Na tablet se vyprdni – jestli s nim opravdu nechces kreslit, tak bych ho nekupoval ;o) Taky jsem si kdysi jeden koupil, je to super hracka, ale na druhou stranu to proste nevyuziju, takze jsem si za ty prachy mohl koupit hustokrutejsi “normalni” notebook

  2. bigbart napsal:

    No uz mam v merku tu X201 co ma Vitek – hodne pekna masinka, pry nijak moc nehreje, dostatecne vykonna (Core i5, 4GB RAM, 320GB 7200 otacek disk) je mrnava a lehka 1,5kg, odolnejsi, vydrz na zakladni baterku i 6h, dokina v cene. Jako kandidat je to moc dobrej.

Zanechte svůj komentář