Mafiánské vybavení – to je základ

Naposledy jsem se tu rozepsal o hře MafiaWars. Dnes přihodím jednu z dalších věcí, které se mi díky vlastní javascriptovo/serverové utilitce BMW Util v kooperaci se spolumafiány podařilo získat. Jedná se o seznam věcí a vybavení.

Kompletní tabulka itemů, kterou se nám prozatím podařilo získat, je doplněna útočnými a obrannými statistikami a navíc je členěna podle druhu výbavy (zbraň, vozidlo, brnění, speciální). Seznam není samozřejmě kompletní a nejspíš ani nikdy nebude – odpovídá totiž výbavě hráče tak kolem 170 levelu, navíc jistě chybí craftové a časově omezené věci od Godfathera, které málokdo má. Podstatné ale je, že se neustále může rozšiřovat. V tabulkách je navíc použit javascriptový plugin tablesort (stejně jako v BMW), takže si můžete v prohlížeči jednotlivé tabulky řadit podle atributu který vás zajíma (default je útočná síla), stačí jen kliknout na příslušný atribut v záhlaví tabulky podle kterého chcete řadit, tzn. další možné je řazení dle defense nebo jména věci.

A teď krátký jednoduchý postup k odesílaní informací o věcech – snad to nebude nic hrozného, ale zcela automatizovat se mi to zatím nechtělo. Odesílací část je již zakomponována v samotné BMW Util, stačí po inicializaci utility (použití bookmarkletu) následujících několik úkonů:

  1. použít automatické stažení věcí (automatic item grabber) a několik desítek vteřin počkat až všechny kolonky zbraní probliknou a z červené se změní v zelenou (prosím v tuto dobu nikam neklikat)
  2. toto je dobré doplnit přidáním aktivně použitého arsenálu (funkce grab your arsenal) – toto je možné udělat poté co na někoho zautočíte (Bojovat -> Attack, když vidíte výsledek boje). Jako bonus se Vám navíc ukáže kompletní utočná statistika a to dokonce podle typu zbraní – nic než kupecké počty
  3. pokud nemáte vidět tabulku zbraní použijte funkci zobrazení věcí (show your items)
  4. a teď to důležité – pokud Vám nevadí, že mi zašlete své facebook id a jméno (kvůli odlišení uživatelů pro funkcionalitu vývoje postavy/itemů) tak po kliku na “send your items to server” se objeví jednoduchý formulář, který můžete stiskem tlačítka “Send items” odeslat na server
  5. v novém okně se otevře seznam vámi odeslaných věcí a tím je vše hotovo

PS: Po napsání tohoto příspěvku zvažuji i dodělat anonymní odesílání věcí nevyžadující facebook id a jméno – tak odbila 22h a hotovo :-)

Tagy: , ,

Zanechte svůj komentář