Opět v éteru

Od prázdnin jsem tu nic nepřipsal, nejspíš nebyla chuť, nebyl čas, nebylo co říct. Ale čtvrteční párty mě přesvědčila sem opět něco vyplodit a pustit opět něco do éteru.

Proč? Protože Marek si na můj blog mezi řečí vzpomněl, což mi připomnělo, že to tu krapánek zanedbávám.

Takže alespoň dění minulého týdne ve zkratkovitém ohlédnutí:

Týden byl roztříštěn na krátká období, a to díky úternímu státnímu svátku vzniku ČSR. Ten den bylo pošmurno až hrůza, alespoň ale vynikla celkem ojedinělá přehlídka vojska, policie, hasičů a záchranky na Evropské. Viděl jsem to sice v televizi ale technika je přecejenom technika, což my odkojenci časopisem ABC a jejich obrazovým atlasem oceníme.

Ve středu jsme s Martinem zašli na “kozy”. Tedy přesněji na film Kozí příběh. Zajímavé to dílko, celkem vtipné ale trošku chtělo dopilovat příběh roztříštěný. Animace karikaturistická, Koza byla milá a přítulná, Kuba šikovný a zamilován a potvůrka Máca samé přednosti a zadnosti :-) .

Čtvrtek byl v pracovním napětí (něco se pouštělo na živo) a hned na to večer jsem si prošel dvouma večírky. První výroční (přesněji třetiroční) a následný spíše rozlučkový. Vozembouch jsem na přání nakonec nedal, ale zatancoval jsem si docela dost, a to i přes můj rozbouřený žaludek.

Pátek byl také pracovně laděný a trochu ve stínu večírků. Večer se k nám nastěhoval na víkend synovec, takže jsem alespoň nekoukal na filmy sám :-) – Hellboy 2 je fakt slušnej filmeček.

Neděle jako obvykle zápasová, a i přes jisté šance jsem nakonec skončil bez bodu a tak nejen díky tomu jsme si připsali těsnou kulečníkovou prohru 5:4 jež jsme zapili U Hrocha společně s přípitky na Pavlovy blízké narozky.

Takže to byl minulý týden ve zkratce. Dík za pozornost a případné ohlasy.

3 reakce na “Opět v éteru”

  1. Marek napsal:

    Thumbs up

  2. Marek napsal:

    Než jsem dočetl ke komentářům, dlouze jsem vzpomínal, kdy jsem se o Tvým blogu zmínil :-D .

  3. bigbart napsal:

    No tohle byl Marek Nos :o ) Ale to prece neva.

Zanechte svůj komentář