Turnaj o mistra Benátek

V sobotu proběhl turnaj v kulečníkové “osmičce”. Účast nebyla zrovna oslňující ale nakonec se nás sešlo sedm hráčů zápolících o putovní pohár Mistra Benátek a to již po deváté.

Systém hry se určil tak, aby si každý dostatečně zahrál. První část hry se hrála každý s každým na tří vítězné zápasy. Rozhodovalo se pouze o nasazení do následného KO pavouka, takže šlo hlavně o rozehrání se a seznámení se se soupeři.

Další kolo už šlo do tuhého, rozhodující zápas hop nebo trop, pouze první z tabulky, následný vítěz, Péťa Urban se vyhnul tomuto sítu. Já kvůli svým výsledkům jsem dostal za soupeře na tento zápas druhého nasazeného Petra Janouška, týmového kolegu z ligy. Povedla se mi sice ve třetím zápase nejlepší hra za celou dobu turnaje, dohrání stolu na jeden náběh a snížil jsem na 1:2 ale to Petra nevyvedlo z míry a výhrou potvrdil roli favorita a postup do semifinále. Překvapením se stal Luděk Sládek kterému se čtvrtfinálový zapas velmi povedl a postoupil.

Vyřazovací část se stala osudným i Vláďovi a Radkovi, jinak velmi slušně hrajícím po celou tabulku, s oběma jsem se opět utkal v bojích o 5.-7. místo a úspěšně skončil poslední :-)

Výsledky:

      Petr Urban
      Petr Janoušek
      Renek Neumann

Celou dobu jsem se skvěle bavil, dobře se najedl, zahrál si a jelikož jsem neopomněl vzít s sebou svůj foťák i celkem zafotil. Tak tady je opět výběr fotek, bohužel musím uznat, že kulečník se kvůli světelným podmínkám v herně zrovna moc dobře nefotí. Takže organizátorům díky a speciální poděkování bych rád věnoval Magdě, která vyfotila těch pár fotek na kterých jsem vidět i já.

Tagy:

Zanechte svůj komentář