Narozeninový víkend

Včera se konala celorodinná oslava, na níž se slavila tak jako každý rok rovnou čtveřice narozenin – obou mužských protějšků od sester, neteře a synovce. Padlo hodně čokolády, koly, vína a becherovky, grilovaného masa, slaných dobrůtek a vůbec všeho možného pro mlsné jazýčky.

Já jsem se synovcem navíc na zahradu, kde se slavilo, vzal i RC buggynu na nějaké to dovádění a těšil se až mu budu moc dát svůj dárek, jelikož byl ze stejného soudku a sám jsem byl dost zvědavý a navíc jsem byggynu bral schválně, protože jsem nestihl nabít baterie do ovladače nové “hračky”.

Celý nápad tohoto dárku byl zpunktovám už ve čtvrtek, kdy jsem z Benátek do Prahy jel s Jitkou, s kterou jsme začli řešit co vlastně tak lze koupit patnáctiletému klukovi k narozkám. Po chvíli, tuším že na nástupišti metra ji napadlo, že by nebylo špatné koupit vrtulníček. A bylo to. Během čtvrtka jsem tedy začal brousit po webovkách modelářských obchodů a studoval a vybíral. V pátek jsem si naplánoval vypadnout z práce dříve a razil na nákup. Ale zpátky k narozkám.

Vrtulník měl nakonec celkem úspěch, a i když se nám nedařilo příliš létat kam bysme chtěli, poskakovat a občas i spíše padat, naštěstí to vrtulník celkem přežil až na první ulomený list vrtule. Dnešní večerní letání už ale bylo lepší, přestože budeme muset ještě tu naši pilotáž hodně pilovat, Tomáš to začíná mít v ruce, tak uvidíme.

Zanechte svůj komentář