Táborové probuzení

Možná se divíte, proč zrovna v tuhle dobu kdy se většinou letní tábory ještě nepořádají se o nich zmiňuji. Dnešní ráno mi totiž tábor připomnělo. Záhy osvětlím proč.

Jednu hezkou sobotu se přes Benátky, tak jako přes velkou část republiky, přehnala taková menší bouřka. No jo bouřka, ona většinou taky něco natropí a tentokrát se jí to docela povedlo. Na tu ránu co jsme všichni zaslechli nezapomene hlavně ségra, která zrovna v té době vylezla na chvíli na balkon aby něbo obhlídla. Prásk! V tu chvíli jsme si mysleli zkrátka blesk… někam poblíž.. snad dobrý..

Ale ouha. Včera jsem to moc neregistroval ale už tehdy mi přišlo divný, že má obvyklá ranní sprcha je spíše vlažná. A co teprve dneska :o ) Krásných 10 stupňů ke zlaté. Ale jo po tom dnešním ranním teplotním šoku jsem se už docela dobře probral, náhodou docela dobrý, jen si člověk musí zvyknout. Příčinou bylo, že ten dotyčný blesk si vybral zrovna zdejší teplárnu a nějak pocuchal její elektrické zařízení. Snad to do zítra stihnou opravit, jak se holedbají na letácích vyvěšených po celém sídlišti.

Tak to jen tak krátce ke vzpomínkám na táborové mytí v ledové vodě v náhonu zdejšího mlýna.

Brrr.

Zanechte svůj komentář