Kanár na stolech

Dnes se nám s klukama povedl vpravdě husarský kousek. Soupeře z Milovic jsme dokázali porazit bez ztráty kytičky.

I když soupeř měl možná trochu smůlu, ale to my jsme měli také nejednou. Zápas skončil nakonec KT Benátky: BC Relax Milovice – 9:0.

Zápis KT - MiloviceHráli jsme v domácím herně, takže to trochu hrálo do karet nám. Zezačátku přituhovalo v devítce kde jsem už prohrával 0:2 na zákeřné “trojce” stole, ale nakonec jsem vše obrátil na výhru 3:2.

Skupinová fotka týmu po výhře nad MilovicemiVe čtrnáctce jsem také mírně prohrával ale v polovině jsem dokázal uhrát sérii 9 bodů na náběh, bohužel se závěrečným faulem, takže 8 bodů na 14:10. Konečný výsledek 23:14, to jsem ani v nejmenším nečekal.

V osmičce šlo už trochu opět o nervy, kluci z Milovic hráli pouze o čestné body, o to to možná bylo těžší, nakonec mé skóre 2:0.

Poslední dohrával Pája, který zavřel na konečných 9:0. Vítězství. Vše se zapilo v baru “Picák” několika pivy, panáky plum vodky a turnájkem ve fotbálku. Závěrečnou vášnivou debatu o národních umělcích tu ale vážně probírat nemíním :-) .

Tagy: , ,

2 reakce na “Kanár na stolech”

  1. PajaS napsal:

    Cože? Ty nemáš uloženou naši duchaplnou debatu o národních umělcích??…co se dá dělat..ale k zápasu..nojo Vašek se snažil, slíbil jsem mu zde, že s ním budem počítat, než se mu podaří uhrát tři body v jednom zápasu a Vašek se rozhodl ušetřit mé matematické znalosti a tak jsem se dostal pouze k číslu jedna…no ikdyž otázkou je, jestli to počítat, když jsme tu trojku uhráli všichni :-) ))

  2. bigbart napsal:

    No jo, ten trojbodový zisk je trochu zastíněný tím, že jsme ho získali všichni :-)

Zanechte svůj komentář