Konečně dva body!

Už jsem to ani nepočítal, ale téměř nespočet zápasů se mi nedařilo získat dva vysněné body. Od včerejška můžu počitadlo opět vynulovat.

Na nedělní zápas s Marnou Snahou Benátky (MS) jsme zrovna jako favoriti nenastupovali, i když předchozí sezóny jsme s MS dokázali bodovat. Domácí prostředí spíše mluvilo pro soupeře. Takřka čtyřhodinový souboj na jednom stole nakonec vyzněl v náš prospěch - Marná Snaha : Křivá Tága 3:6.

Opět zabral Petr, jenž i přes nepříjemnou vlastnost stolu, vykvrdlávání koulí v rozích, dokázal vyhrát všechny své disciplíny a to tak, že po prvním zápase v osmičce už bylo jasné, že vyhrajeme. Takže žádné zbytečné nervy jako vždy :-) .

Pavlovi se tentokrát příliš nedařilo a uzmul pouze bod Markétě při čtrnáctce.

Mně to taky moc nešlo ale asi díky troše štěstí a riskování jsem přišel o bod pouze ve čtrnáctce s dobře rozehraným Radkem, na kterého jsem fakt včera neměl. Jeho taktická a mnohem jistější hra vyústila v mou porážku 25:9 v předposledním náběhu na body.

Markétu jsem v úvodní devítce naopak docela deptal a když jsem zavřel nelehkým dlouhým véčkem přes celý stůl, na které Radek prohlásil něco ve stylu “Oni tu ty véčka snad trénovali”, skončilo to 1:3 pro mě – první bod.

Dva body a výhra na papíře.V prvním své hře osmičky, když už vlastně bylo rozhodnuto o naší výhře, trefil Péťa Urban černou do špatné díry jumpem. Ve druhé hře jsme se trápili oba a nakonec jsem prohrál. Ve třetí už bylo vidět, že to soupeře nebaví a i když to nejdříve vypadalo že prohraju, dotáhl jsem to těžkým líznutím černé koule na střed ke konečnému vítězství.. 1:2 – má neskrývaná radost z druhého bodu pro tým.

V průběžné tabulce tedy téměř jistý skok nahoru.

PS: Pájo, pak dej vědět kam jsme se to šoupli :-)

Tagy: , ,

Jedna reakce na “Konečně dva body!”

  1. PajaS napsal:

    Takže nyní začněme spolu s Vaškem počítat, kolik zápasů bude ještě trvat, než Vašek uhraje vysněné tři body v jednom zápase ;-)

Zanechte svůj komentář