Divné dny s přáním

Taky máte někdy pocit, že by všechno mohlo jít trochu lépe? S menším úsilím a bez neutuchajících průserů nebo nových úkolů, co před sebou valíte jako bájný sysifovský balvan ?

Zkrátka jednu věc vyřešíte a další dvě se vám vyjeví pod rukama. No ono to není zase tak hrozné, jen s plány na další týdny toho asi nebude méně. Mluvím teď hlavně o své práci programátora a analytika, ale mimo ni to taky není zrovna teď to nejlepší. No pokusím se nepropadat pesimismu, a doufat že to není nakažlivé ( že ne Martine :-) ) nebo že ta má přecitlivělost na problémy není předzvěstí chřipky či jiné potvornosti. Takže hlavu vzhůru.

Jo a mimochodem dnes všem Veronikám všechno nejlepší k svátku a hlavně těm dvěma, Verče L. a Vežronice S. ( snad promineš to označení, ale už jsem si dlouho nerýpnul ), které jsou každá na jiném kontinentu. A vlastně ještě pro jednu přidávám jmenovité přání a to Verče N., která byla osůbkou, jež mi prvně otevřela dveře v mé současné práci. To by člověk neřekl co zná Veronik..

Růžička

Tagy: ,

5 reakcí na “Divné dny s přáním”

  1. Marek P. napsal:

    Pesimistické stavy se nepřipouští! Jen co se vyléčím z chřipky, co mě včera sklátila (optimismus nepomáhá, pche!), někam vyrazíme…

  2. bigbart napsal:

    Dobrá dobrá… Popadnem i Martina ? Jistě bude taky “za” :o )

  3. Marek P. napsal:

    Kdyz slibi, ze nebude zlobit… :-)

  4. Lékař napsal:

    Typickej frustrát tohleto, jo!

  5. bigbart napsal:

    Dane já tě poznal – jdi domů :o )

Zanechte svůj komentář